10 نکته درباره راههای آموزش زبان به کودکان از طریق والدین
آوریل 26, 2017
10 شوی تلویزیونی از نت فلیکس برای یادگیری زبان انگلیسی
آوریل 26, 2017

1. از اشتباه کردن نترسید. اعتماد به نفس داشته باشید. اگر اشتباه کنید، دیگران اشتباه شما را تصحیح می‌کنند. با اعتماد بنفس زبان انگلیسی را یاد بگیرید.

2. اطراف خود را با افرادی که انگلیسی صحبت می‌کنند پر کنید. خود را در محیطی که با این زبان صحبت می‌کنند قرار دهید، جایی که می‌توانید خود به خود انگلیسی یاد بگیرید.

3. هر روز تمرین کنید. یک برنامه آموزشی برای خودتان تهیه کنید. تعیین کنید که هر هفته تا چه مقدار می‌توانید برای این کار اختصاص دهید و به آن پایبند باشید.

4. خانواده و دوستان را از برنامه مطالعه خود آگاه کنید. بگذارید تا شما را به مطالعه تشویق کنند و در عین حال نگذارید در برنامه شما تداخل ایجاد کنند.

5. 4 مهارت را تمرین کنید: خواندن، نوشتن، مکالمه و شنیدن. برای اینکه زبانتان پیشرفت کند باید روی هر چهار مهارت کار کنید.

6. یک دفترچه یادداشت برای یادداشت کلمات جدیدی که می آموزید به همراه داشته باشید. از آن کلمات در جملات استفاده کنید و سعی کنید حداقل 3 مرتبه آنها را هنگام صحبت کردن به کار ببرید.

7. موسیقی گوش کنید. سعی کنید آهنگ‌هایی را انتخاب کنید که متن شیوا و واضحی دارند.

8. حفظ فهرست‌ها یکی از رایج ترین روش‌های آموزش لغات برای آزمون می‌باشد. این فقط یک تمرین خوب برای مطالعه کوتاه مدت محسوب می‌شود چراکه اغلب اوقات اطلاعاتی که برای گذراندن آزمون حفظ کرده‌اید در ذهن شما باقی نمی‌ماند.

9.از ساعت بدن خود استفاده کنید. اگر تمایل به مطالعه در روز ندارید، شب مطالعه کنید.

10.حفظ کردن یک کلمه به واسطه‌ی خواندن آن در یک جمله ساده‌تر از حفظ کردن آن به تنهایی است.

11. برای آزمون برنامه ریزی کنید. بدین شکل متوجه می‌شوید که اگر برای چیزی تلاش کنید، تلاش شما هم بیشتر خواهد شد.

12. با خود بگویید که بهتر است فقط برای آزمون مطالعه نکنید. به هدف بزرگتری بیاندیشید. چه می‌شود اگر بر یک زبان خارجی تسلط پیدا کنید؟ کیفیت زندگی شما چه تغییری می‌کند؟

13. یک هدف بلند مدت برای خود تعیین کنید. و برای رسیدن به آن تلاش کنید.

14. اهداف کوتاه مدت هم داشته باشید و هر وقت به هر یک از آنها دست یافتید، برای خود پاداشی در نظر بگیرید.

15. پیرامون خود فضایی ایجاد کنید که مایلید در آن فضا مطالعه کنید. وقتی تمایل به یادگیری داشته باشید، در آن فضا بیشتر می‌آموزید.

16. روشی را شناسایی کنید که بهترین نتیجه را برای شما در بر دارد. درباره روشهایی که در گذشته برای شما موفقیت آمیز بوده‌اند فکر کنید و به یادگیری به شیوه‌ی آن روشها ادامه دهید.

17. به این فکر کنید که یادگیری چگونه است. این فرآیند می‌تواند شامل حفظ کردن، خواندن، مکالمه، خلاصه نویسی یا روش‌هایی دیگر باشد. بهترین شیوه برای یادگیری کدام است؟ در یک محیط ساکت و به تنهایی یا همراه یک گروه.

18.کمک بگیرید! اگر چیزی را متوجه نمی‌شوید باید از کسی بپرسید. از معلم، همکلاسی یا دوستانتان کمک بگیرید.

19. مرور! مرور! مرور! مطمئن شوید که زمان کافی برای مرور مطالبی که در گذشته یادگرفته اید را دارید.

20. فکر خوبی نیست که هر دفعه بیش از 30 را به مطالعه اختصاص دهید. وقت های استراحت منظمی در نظر بگیرید، به هوای آزاد بروید و کمی نرمش کنید.

21. برای بالا بردن سطح خود عجله نکنید. روی سطحی که هم اکنون قرار دارید تمرکز کنید.

22. بیش از تلویزیون، دی وی دی ها را تماشا کنید. بهتر است چیزی را استفاده کنید که می‌توانید چندین و چند بار آن را نگاه کنید تا اطلاعاتی که ممکن است با یک بار تماشا از دست داده باشید را دوباره مرور کنید.

23. تماشای تلویزیون به تنهایی این شانس را به شما می‌دهد که موردی را صرفا برای یک بار به شکل صحیح بشنوید. این برای زبان آموزان سطوح بالاتر مناسب است. .

24. کتاب‌های سطح‌بندی شده را مطالعه کنید. این کتاب های ویژه، برای سطح شما طراحی شده‌اند. یک رمان کامل بخوانید.

25. کتاب کودکان کلمات ساده‌تری دارد و برای خوانندگان کتاب های سطح بندی شده گزینه مناسبی هستند.

26. روزنامه‌ها منبع مناسبی برای یافتن ساختارهای مجهول هستند. یک مقاله بخوانید و ببینید که میتوانید جملات مجهول را بیابید یا خیر.

27. ابتدا برای دریافت معنی سعی کنید کل مطلب را بخوانید. نگران درک معنی تک تک کلمات نباشید، سپس برگردید و معنی کلمات جدید را چک کنید.

28. اگر معنی کلمه‌ای را نفهمیدید، به کلمات اطراف آن در جمله دقت کنید. این کلمات، سرنخی به شما می‌دهند. سعی کنید معنی را از روی متن حدس بزنید.

29. ریشه‌ی کلمات را بیاموزید. آنها کمک می‌کنند تا معنی کلمات را دریابید. برای مثال: Scrib = نوشتن ،min = کوچک.

30. وقتی یک کلمه جدید یاد میگیرید، به همه اشکال دیگر آن دقت کنید: beautiful  (صفت)،beauty (اسم)، beautifully (قید).

31. پیشوند‌ها ( dis-, un-,re-) و پسوندها ( -ly, -ment, -ful ) را بیاموزید، این به شما کمک می‌کند تا متوجه معنی کلمه شوید و کلمات خود را بسازید.

32. زبان انگلیسی بر خلاف زبان ژاپنی و فرانسه، از تکیه روی کلمات استفاده میکند. برای کلمات جدید، استرس‌ها (بخش ها) را بشمارید و بیابید که تکیه روی کدام بخش از کلمه قرار می گیرد. تنها یک تکیه روی یک کلمه وجود دارد و اغلب روی حروف صدادار قرار می‌گیرد. تکیه افعال دو بخشی روی بخش دوم قرار می گیرد (Be GIN . دراسامی دو بخشی (  TEAcher و صفت ها HAPpy تکیه روی بخش اول قرار می گیرد.

33. از زبان انگلیسی هر زمانی که می‌خواهید و دوست دارید می‌توانید در زندگی روزمره خود استفاده کنید. به همین راحتی!

34. از زبان خود به انگلیسی ترجمه نکنید. برای تقویت زبان خود به انگلیسی فکر کنید. با خودتان صحبت کنید… ولی نه در اتوبوس که دیگران فکر کنند عقلتان را از دست داده اید!

35. تنها با خواندن کتاب نمی‌توانید انگلیسی بیاموزید. مانند راندن اتومبیل، باید عملا آن را بیاموزید.

36. طبیعی‌ترین روش برای یادگیری گرامر از طریق صحبت کردن است.

37. یک دفترچه یادداشت یا دفتر یادداشت وقایع روزانه به همراه داشته باشید .با نوشتن تعداد کمی جمله در روز شروع کنید و بعد به نوشتن بیشتر عادت کنید.

38. شروع به وبلاگنویسی کنید و نوشته‌های خود را با دنیا به اشتراک بگذارید.

39. برای اینکه تبدیل به یک نویسنده خوب شوید، بدون نگرانی از به کار بردن دستور زبان و تلفظ اشتباه ایده ها و افکار خود را بنویسید. سپس به ساختار دقت کنید. بعد از آن نوشته‌ی خود را با دستور زبان و تلفظ صحیح دوباره بنویسید. در نهایت، نوشته را برای کس دیگری بخوانید تا متوجه اشتباهات ان شوید.

40. مراقب نشانه گذاری ها باشید چرا که می تواند معنی جمله شما را تغییر دهد. به تفاوت معنایی بین این دو جمله دقت کنید: «A woman without her man is nothing»(یک زن بدون مرد هیچ است) و «A woman: without her,man is nothing» (یک زن: بدون او، مرد هیچ است).

41. از ته قلب بنویسید! صدای زیبای خود را به دنیا نشان دهید! آوازهای انگلیسی بیاموزید و با آنها بخوانید تا فصاحت کلام و لحن خود را تقویت کنید… کسی می‌خواد کارائوکه بخونه؟

42. یک دوست بیابید یا از چت روم ها، انجمن ها و سایت های اجتماعی استفاده کنید. اگر نمی‌توانید با کسی انگلیسی صحبت کنید این بهترین روش است.

43. از سی‌دی های انگلیسی زبان استفاده کنید. به چند جمله گوش کنید و چیزی را که شنیده‌اید تکرار کنید. روی ریتم و لحن و لهجه تمرکز کنید.

44. رادیو را در خانه روشن کنید و به کانال های انگلیسی زبان گوش کنید. حتی اگر کاملا گوش نکنید هم مهارت شنیداری‌تان تقویت می‌شود.

45. همراه با پخش سی دی در پخش ماشین، شما هم با او بلند بخوانید. این روش هم برای لهجه، و هم تلفظ و ریتم زبان بسیار عالی است.

46. نوشتن. به یک سی دی یا دوست گوش کنید و چیزی که می‌شنوید را یادداشت کنید.

47. هیچ کس دوست ندارد صدای ضبط شده خود را بشنود، ولی شجاع باشید و امتحان کنید! صدای خودتان را ضبط کنید و به لهجه و تلفظ تان گوش کنید. این روش به شما کمک می‌کند تا متوجه مشکلاتتان شوید.

48. از مربی بپرسید که آیا می‌توانید درسی که ارائه می‌دهد را ضبط کنید یا خیر. این یک روش فوق العاده برای مرور درس می‌باشد. بدین طریق می‌توانید به لحن و سرعت مکالمه معلم خود نیز گوش کنید.

49. از یک فرهنگ لغت انگلیسی به انگلیسی استفاده کنید چرا که کمک می‌کند تا به انگلیسی فکر نکنید نه به ترجمه.

50. اگر یک فرهنگ لغات انگلیسی به انگلیسی ترسناک به نظر می‌رسد، فرهنگ لغات مخصوص زبان‌آموزان، مناسب با سطح زبان شما، در بازار موجود است.

51. خیلی متکی به فرهنگ لغت خود نباشید. فرهنگ لغت شما فقط یک وسیله کمک آموزشی برای شماست نه آموزگار اصلی شما. سعی کنید معنی کلمات را حدس بزنید تا اینکه مستقیما از فرهنگ لغت استفاده کنید.

52. تسلیم نشوید! مثبت اندیش باشید! گاهی اوقات احساس می‌کنید که روند یادگیریتان به اندازه کافی سریع نیست. هر کسی می‌تواند این حس را داشته باشد ،نگران نباشید. در نهایت این موارد منتهی به یادگیری زبان خواهند شد.

53. از این کار لذت ببرید! وقتی از کاری لذت ببریم بیشتر می‌آموزیم.

54. اگر وقتی صحبت می‌کنید عصبی می شوید، قبل از اینکه چیزی بگویید دو بار نفس عمیق بکشید .وقتی احساس آرامش داشته باشید بهتر صحبت خواهید کرد.

55. با توجه کردن به سی دی‌ها و کتاب‌هایی که در گذشته استفاده کردید انگیزه خود را حفظ کنید. متعجب می‌شوید که هم اکنون چقدر این مطالب به نظر شما ساده هستند! تبریک، شما دارید پیشرفت می‌کنید.

56. هیچ قت برای یادگیری زبان انگلیسی زیاد جوان یا زیاد پیر نیستید. برای یاد نگرفتن بهانه نیاورید. منتظر چه هستید؟

57. به تعویق انداختن، مانع موفقیت شما می‌شود. به تعویق انداختن را متوقف کنید، مهم است بدانید که آیا به تعویق انداختن به خاطر اجتناب از یادگیری است یا یکی از عادات بد شما تلقی می‌شود.

58. اگر موفق به دریافت نتیجه‌ای که می‌خواستید نشدید، به این دلیل نیست که در یادگیری زبان استعداد ندارید. به این دلیل است که روش مخصوص یادگیری زبان خود را نیافته‌اید.

59 . از منابعی استفاده کنید که مطابق سطح شماست. از متون و تمرین‌های شنیداری‌ای که خیلی سخت یا خیلی ساده هستند استفاده نکنید. از منابعی استفاده کنید که شما را به چالش می‌کشد نه اینکه شما را سرخورده کند.

60. نگران داشتن یک لهجه بی‌نقص نباشید. حفظ لهجه برای شما بخش مهمی از هویت فرهنگی  شماست. انگلیسی زبانان بومی از شنیدن انگلیسی با لهجه لذت می برند.

61. انواع مختلفی اززبان انگلیسی وجود دارد: بریتانیایی، امریکایی، انگلیسی زبانان آفریقای جنوبی و غیره. اینکه کدام یک درست و کدام اشتباه است مهم نیست. انگلیسی انگلیسی است.

62. به جای توجه به مورد بالا، از تفاوت‌های انگلیسی بریتانیایی و آمریکایی آگاه شوید و کلمات خود را طبق یکی از آنها استفاده کنید. برای مثال Elevator(US) /  Lift(British) .

63. کارت‌های آموزشی همراه داشته باشید. اینها کارت‌های کوچکی هستند که می‌توانید کلمات جدید را روی آنها یادداشت کنید. و هر وقت چند دقیقه وقت داشتید می‌توانید نگاهی به آنها بیاندازید.

64. یادداشت برداری کنید و آنها را در جاهای مختلف در خانه بچسبانید. می‌توانید از این کارت‌ها برای برچسب گذاری اشیا استفاده کنید. یکی از آنها را به سگ‌تان بچسبانید!

65. نمی‌توانید افعال عبارتی را نادیده بگیرید (افعال دو کلمه ای)، هزاران نوع از این افعال در انگلیسی  وجود دارند و به طور گسترده ای مورد استفاده قرار می‌گیرند. هر چه بیشتر روی معنی آنها تمرکز کنید، بیشتر می‌توانید معنی افعال جدید را دریابید. می‌توانید از تشخیص الگوی آنها شروع کنید.

66. از درک مستقیم/شناخت خود استفاده کنید. به احساس خود اعتماد کنید، متعجب می‌شوید که چطور همان حس اول شما درست است. همانطور که قبلا گفتیم اعتماد به نفس داشته باشید.

67. افکارتان را نظم ببخشید. لحظه‌ای به آنچه می‌خواهید بگویید، فکر کنید. دستور زبان را می‌دانید ولی ممکن است هنگام مکالمه به درستی از آن استفاده نکنید.

68. با افراد جدید ملاقات کنید. تلاش کنید با افرادی که در شهرتان به انگلیسی صحبت می‌کنند ملاقات داشته باشید. می‌توانید در کلاب عضو شوید یا به بار بروید؛ جاهایی که افراد خارجی رفت و آمد دارند. برای یکی از آنها نوشیدنی بخرید آنها از این کار خوششان می آید!

69. شما همان فردی باشید که مکالمه به انگلیسی را شروع می‌کند. سعی کنید مکالمه را ادامه دهید و از کلمات شنیداری مانند (واقعا؟ ?really / ادامه بده  …go on/ بعد چی شد ?what happened then) استفاده کنید. منتظر نباشید که دیگران با شما صحبت کنند. خودتان شروع کننده باشید!

70. تبادل نظر. درباره موضوعات مختلف در جمع‌های گروهی بحث کنید. هر فرد یک نقطه نظری دارد (حتی اگر مخالف آن هستید) و درباره آن در گروه بحث کنید. مطمئن شوید که مطلب را رسانده‌اید. بیاموزید که فعالانه گوش کنید. گوش دادن فعال در کلاس به شما برای درک بیشتر، مشارکت بیشتر کلاسهای مطالعه گروهی و تمرکز بر گوینده با چشم و گوشتان کمک می‌کند. حرکاتی که گوینده برای رساندن مطلب انجام می‌دهد را دنبال کنید. این به شما کمک می‌کند تا آنچه از گفتار دیگران می‌شنوید را برای درک افکار آنها تکرار کنید.

71. فقط یادگرفتن کلمات انگلیسی کافی نیست. می‌توانید طوطی‌وار کلمات انگلیسی را بیاموزید ولی این به معنی انگلیسی صحبت کردن نیست! کماکان باید درکی از دستورزبان انگلیسی داشته باشید.

72. زمان افعال توسط انگلیسی زبان‌ها برای صحبت درباره زمان وقوع فعل به کار می روند. شما هم در زبان خود همه زمان‌ها را به یک شکل ابراز نمی کنید. آشنایی با این زمان‌ها و نحوه استفاده آنها مهم است.

73. زبان انگلیسی افعال بی‌قاعده بسیاری دارد. باید خیلی روی آنها تمرین کنید.

74. ادامه دهید! اگر وقفه‌ای در یادگیری زبان انگلیسی بیاندازید متوجه می‌شوید که سطحتان تنزل میابد و همه تلاش‌هایتان هدر می‌رود.

75. با گرفتن یک نمره بد، روند یادگیری خود را به تعویق نیاندازید. گاهی اوقات زبان آموزان توانایی پاس کردن آزمون را دارند ولی قادر به مکالمه خوب با انگلیسی زبانان نیستند. اگر می‌توانید به راحتی انگلیسی صحبت کنید باید به خود افتخار کنید.

76. به یاد داشته باشید تا زمانی که تمام تلاش خود را می‌کنید موفق خواهید شد.

77. انگلیسی را همراه با یک دوست یاد بگیرید. در این صورت کسی را دارید که با او صحبت کنید و می‌توانید به یکدیگر انگیزه بدهید.

78. به خاطر داشته باشید در زبان انگلیسی آن طور که می نویسیم تلفظ نمی کنیم. برای مثال ough بیش از 6 نوع تلفظ دارد. با الفبای آوایی آشنا شوید. این مورد به شما کمک می‌کند تا کلمات موجود در فرهنگ لغت را به درستی تلفظ کنید.

79. از نشانه schwa، صدای  [ᵊ] استفاده کنید – یک حرف صدا دار طبیعی غیر موکد و بی‌تشدید. این آوا رایج‌ترین حرف صدادار در زبان انگلیسی است. برای مثال حرف a در کلمه about و u در کلمه supply .

80. به خاطر داشته باشید که هر چه سطحمان بالاتر می‌رود زمان یادگیری‌مان بیشتر می‌شود. معمولا سریع ترین پیشرفت، زمانی رخ می‌دهد که تازه شروع به یادگیری زبان می‌کنیم. فکر نکنید که ناگهان دیگر چیزی یاد نمی‌گیرید، فقط پیشرفت شما کمتر قابل ملاحظه است.

81. مطمئن شوید که انگلیسی شما با موقعیت هماهنگ است. به کار بردن واژه‌های عامیانه هنگام صحبت با دوستان مناسب است ولی نه در جلسات کاری. دریابید که در چه موقعیتی باید کلمات و عباراتی که یاد گرفته اید را به کار ببرید.

82. متون به کار رفته در کتاب های زبان انگلیسی معمولا متفاوت از مکالمه معمولی ماست. برای یادگیری اصطلاحات عامیانه فیلم تماشا کنید.

83. به خاطر سپردن اصطلاحات کار سختی است، ولی استفاده از آنها خیلی سرگرم کننده است و زبان انگلیسی شما را زیبا تر می کند.

84. وقتی صحبت می‌کنیم معمولا کلمات را به هم وصل می‌کنیم در نتیجه دو کلمه در کنار هم، یک کلمه به نظر می‌رسد. ما کلماتی که به یک حرف صامت ختم می‌شوند را به کلمانی که با  حروف مصوت آغاز می‌شوند وصل می‌کنیم(consonant > vowell). کلماتی که به مصوت ختم می‌شوند را به کلماتی که با مصوت شروع می‌شوند وصل می‌کنیم (vowel>vowel). این دو قانون را تمرین کنید تا مهارت شنیداری و تلفظتان را تقویت کنید.

85. از اینترنت استفاده کنید. اینترنت پر از منابعی است که به یادگیری شما کمک می‌کند.

86. به نقاط ضعف و قوت خود توجه کنید. زمینه‌هایی که نیاز به تمرین دارید را یادداشت کنید و برای تقویت آنها کار کنید. البته نقاط قوت خود را نیز فراموش نکنید. به خود تبریک بگویید که چقدر در این زمینه خوب هستید.

87. اشتباهاتتان را از یاد نبرید. احتمالا اشتباهات گرامری مشابهی را چندین بار تکرار می‌کنید. از نتایج آزمون‌های انگلیسی به عنوان ابزار مطالعه استفاده کنید! اشتباهاتتان را بیابید و یک یا دو مورد را که می‌خواهید روی آن تمرکز کنید، انتخاب کنید. از کتاب گرامر مورد علاقه تان برای چک کردن این قوانین استفاده کنید.

88. از حرف اضافه مناسب (a/an,the) استفاده کنید، آگاه باشید که نکات بیشتری درباره این قانون که a/an = نکره و the = معرفه وجود دارد. برای مثال:  A university نه An university چرا که این کلمه با یک حرف صامت شروع می‌شود،An hour نه A hour چرا که h اغلب مصوت حساب می‌شود.

89. برای روان‌تر شدن در زبان انگلیسی از تمرین تصور استفاده کنید. قبل از رفتن به رستوران تصور کنید که پیشخدمت چه چیزی به شما خواهد گفت. به عباراتی که می‌توانید به کار ببرید فکر کنید.

90. ارتباط بیشتری با زبان بدن و ژست‌ها قابل درک خواهد بود. این مورد می‌تواند در میان ملت‌ها و فرهنگ‌ها متفاوت باشد. برای مثال دو انگشت وی شکل “v” با کف دست به سمت بیرون نشانه پیروزی است. اگر شما این حرکت را وقتی کف دستتان به سمت خودتان است انجام دهید باعث رنجاندن یک فرد انگلیسی خواهید شد. این یعنی ….خب ، از یک فرد انگلیسی بپرسید و خودتان معنی ان را بابید.

91.یکی از ساده‌ترین روش‌ها خواب است! بعد از اینکه یک خواب راحت در شب داشته باشید بیشتر یاد میگیرید. تمرکز بهتری خواهید داشت.

92. یک دوره زبان انگلیسی در یک کشور که به این زبان صحبت میکنند بگذرانید.

93. اگر خارج از کشور تحصیل می‌کنید، با افراد از کشورهای دیگر نه تنها افرادی از کشور خودتان ارتباط برقرار کنید. فکر خوبی نیست که با افرادی از کشور خودتان هم خانه شوید. از تجربه وقت گذراندن با افراد ملیت‌های دیگر لذت ببرید.

94. آیا تا به حال به پیدا کردن یک شغل یا گذراندن دوره کارآموزی در خارج از کشور فکر کرده‌اید؟

95. یک معلم مجرب انتخاب کنید.

96. هیچ کس قادر به یادگرفتن کامل زبان انگلیسی نیست. نیازی نیست نگران این موضوع باشید. یک راه میانبر مفید برای یادگیری این است که در انگلیسی کلمات زیادی داریم که تلفظ مشابه ولی هیجی و معنی متفاوتی دارند. برای مثال «come here» تلفظ مشابهی به «I can hear the birds» دارد . با دانستن تفاوت این معانی ساخت کلمات برای شما ساده‌تر خواهد شد.

97. وقتی در سطح مبتدی انگلیسی هستید، روش‌های مختلفی را بیابید که می‌توانید یک چیز مشابه را بیان کنید. این کار انگلیسی صحبت کردن شما برای شنونده را جالب‌تر می‌کند و از آنجایی که اصول را می‌دانید، برای شما کار سختی نخواهد بود. برای مثال به چند روش در زبان انگلیسی می‌توانیم «Goodbye» بگوییم؟

98. هنگام شرکت در دوره زبان انگلیسی، خود را برای حضور در کلاس آماده کنید. تکالیفتان را هر چه زودتر انجام دهید، و به موقع در کلاس شرکت کنید. یادداشت‌ها و دروس گذشته را ظرف چند دقیقه قبل از کلاس مرور کنید. این کار حافظه شما را تقویت می کند و برای درس بعدی مشتاق‌تر می‌شوید.

99. در کلاس حواستان پرت نشود. روی درس تمرکز کنید، بیرون از پنجره نگاه نکنید. دیر نکنید، چند دقیقه زودتر قبل از شروع کلاس به کلاس درس برسید. منظم باشید و به یاد داشته باشید که کتاب، دفتر و خودکارتان را همراه ببرید.

100. مکانی راحت، آرام و ساکت برای مطالعه بیابید. به مکانی نیاز دارید که بتوانید 100 درصد تمرکز کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *